Op de hoogte blijven

van onze nieuwste vacatures

Door je in te schrijven voor ons vacature alert ontvang je als eerste

onze nieuwste vacatures in je postvak.

Een (h)écht Brabants Familiebedrijf!

Een hecht Brabantse familiebedrijf

Werken aan speciale en toonaangevende projecten

Volop doorgroeimogelijkheden

Onze geschiedenis

Bersselaar Constructie werd in 1957 opgericht door Jos van den Bersselaar, vader van de huidige eigenaar/directeur Hans van den Bersselaar. Wat begon als een smederij is in ruim 65 jaar doorgegroeid tot een hoogwaardig metaalconstructiebedrijf met 90 medewerkers en een omzet van 18 miljoen euro.

Dit zelfstandige Brabantse familiebedrijf heeft zich in afgelopen tientallen jaren breed georiënteerd in de Nederlandse bouwsector. Van de inframarkt tot de maakindustrie en van de utiliteitsbouw tot aan de offshore; overal kent men Bersselaar Constructie als een betrouwbare en hoogwaardige partner.

Langdurige dienstverbanden en een hoge mate van betrokkenheid bij elkaar en bij elke opdracht vormen de ingrediënten van ons succes.

Als familiebedrijf is het borgen van onze continuïteit voor de lange termijn van groot belang. Dit doen we onder andere door de voortdurende instroom van jonge talenten die we zelf mee-opleiden tot allround vakmensen. Daarnaast is Stijn van den Bersselaar, de oudste zoon van Hans, als derde generatie sinds 2018 actief binnen het bedrijf. Op zijn eigen manier vormt hij het bedrijf zodat deze klaar is voor de volgende generaties.

Bruin Cafe Bersselaar Constructie

Onze organisatie

Onze organisatie kenmerkt zich door de platte structuur en korte lijnen. Iedereen wordt gelijkwaardig behandeld en krijgt de verantwoordelijkheden die hij of zij wil hebben. Toon je initiatief en motivatie, dan geven wij je de kansen. Als familiebedrijf hebben we een warme en persoonlijke werkomgeving waarin alle medewerkers verantwoordelijkheid en zeggenschap hebben over het eigen werk en taken.

In onze productie hebben we daarnaast een goede mix van jonge leergierige talenten en ervaren doorgewinterde vakmannen. Alleen op deze manier is het vak goed over te brengen van generatie op generatie.

Op materieel wordt nooit bezuinigd, want goed gereedschap is het halve werk. Van Hilti gereedschap en Sigmund tafels in productie tot zit/sta bureaus op kantoor en Mercedesbussen voor onze monteurs. Zelfs onze VrijMiBo's zijn in stijl met ons eigen 'bruin café' in de kantine.

Wat zeggen onze medewerkers over ons?

Onze actieve personeelsvereniging organiseert jaarlijks diverse uitjes en feestjes. Onze jaarlijks terugkerende bouwvak- en kerstborrel worden aangevuld met activiteiten voor jong en oud.

De club "Jong Bersselaar" bestaat uit onze jongste collega's. Iedereen jonger dan 35 jaar hoort erbij. 2x per jaar ondernemen zij een activiteit. Ontwikkeling gaat samen met gezelligheid. Het bezoek van bijvoorbeeld een leverancier wordt afgesloten met karten en een hapje eten.

Wist je ook dat we lange dienstverbanden hebben? Laatst hebben we het 60-jarig jubileum gevierd van Wim van Lier!! Dit is natuurlijk uniek en voor het eerst in onze geschiedenis. Toch zijn langere dienstverbanden ons niet onbekend. Regelmatig vieren we het 25 jarig dienstverband van collega's.


Een sfeerimpressie

Wat kun je bij ons verwachten?


Brabants familiebedrijf met een informele werksfeer

Werken aan bijzondere constructies

Afwisselend werk in staal, aluminium en RVS

Volop mogelijkheden voor ontwikkeling binnen de eigen functie en doorgroei naar andere functies

Medewerkers aan het woord

Hans de Gram - Monteur

''De activiteiten van de personeelsvereniging zijn altijd tot in de puntjes georganiseerd. En ook altijd voor iedereen: jong en oud kan mee.

Vincent Arnold - Bedrijfsbureau

''Met Jong Bersselaar is het altijd gezellig. Collega's tot 35 jaar zijn welkom voor een gezellige activiteit met een gezellige mix tussen educatie en plezier.''

Richard van Hoof - Lasrobot operator

''Het werk is leuk en uitdagend. Werken bij van den Bersselaar is werken binnen een hecht team van collega's. Iedereen is bereid elkaar te helpen en voor een goed eindresultaat te gaan.''

Laat je CV achter!

En? Wil jij met ons mee bouwen aan jouw ijzersterkte carrière? Wil je direct aan de slag binnen een familiair bedrijf met leuke collega’s die het beste in jou naar boven halen? Wacht dan niet langer en laat je CV achter! Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.