Op de hoogte blijven

van onze nieuwste vacatures

Door je in te schrijven voor ons vacature alert ontvang je als eerste

onze nieuwste vacatures in je postvak.

Beroepen

Een hecht Brabantse familiebedrijf

Werken aan speciale en toonaangevende projecten

Volop doorgroeimogelijkheden

Staffuncties

"Klanten komen niet op de eerste plaats. Je medewerkers staan daar. Wanneer je goed zorgt voor je medewerkers, zorgen zij goed voor je klanten."

Netty

We zijn een echt technisch bedrijf met vele technische functies. Maar we kunnen niet zonder functies die de organisatie ondersteunen. Deze functies bevinden zich op verschillende afdelingen:

Financiële administratie: hoe gaat het financieel met onze projecten? Dat is natuurlijk een belangrijke vraag voor de gehele organisatie. De administratie zorgt iedere maand dat we up-to-date cijfers hebben met betrekking tot de financiële gezondheid van het bedrijf. Ze zorgen dat de inkoopfacturen worden ingeboekt en dat onze leveranciers hun betaling ontvangen. Daarnaast zorgt de administratie voor de facturering naar onze klanten.

HR: vacatures, start van een nieuwe medewerker en een collega die helaas afscheid neemt van ons als werkgever. Dat zijn de aandachtspunten van HR. Daarnaast wordt de gehele personeelsadministratie door HR verzorgt. Denk dan aan de uren- en loonadministratie. HR staat klaar voor vragen van de medewerker en leidinggevende.

Marketing: hoe zorgen we ervoor dat we op google hoog in de zoekfunctie terecht komen? Door de juiste marketing tools hiervoor in te zetten. Deze rol wordt door diverse medewerkers ingevuld zodat vanuit verschillende oogpunten de beste marketinginstrumenten ingezet kunnen worden.

Technische dienst: Voor het onderhoud van ons machinepark en onze gebouwen hebben we een eigen technische dienst die kennis hebben van alle disciplines om onze CMA, boorzaagstraat, bovenloopkranen, lasapparaten en overige kleine gereedschappen te onderhouden. Daarnaast zorgt de TD dat storingen aan ons machinepark zo snel mogelijk opgelost worden.

ICT: de afdeling ICT is verantwoordelijk voor het onderhoud aan de diverse softwarepakketten en de hardware.


Opleiding

Afhankelijk van de functie een MBO of HBO werk- en denkniveau.

Vaardigheden

Nauwkeurig werken tot twee cijfers achter de komma is jouw standaard.

Je bent besluitvaardig door zelf de juiste acties te ondernemen.

Goed klantcontact staat bij jou op één.

Je loopt makkelijk binnen bij collega's om ook van hun kennis gebruik te maken.

Laat je gegevens achter!

Ben je geïnteresseerd in ons Brabantse Familiebedrijf?

Laat hier je gegevens achter of bel/mail ons. Wij nemen contact met je op voor een informele en vrijblijvende afspraak en rondleiding.

Aarzel niet om de eerste stap te zetten in jouw nieuwe carrière. Ga met ons in gesprek over de mogelijkheden.