Op de hoogte blijven

van onze nieuwste vacatures

Door je in te schrijven voor ons vacature alert ontvang je als eerste

onze nieuwste vacatures in je postvak.

Beroepen

Een hecht Brabantse familiebedrijf

Werken aan speciale en toonaangevende projecten

Volop doorgroeimogelijkheden

Projectleider

"Net die extra kwaliteit afleveren aan de klant waarbij je

ons bedrijf niet te kort doet is voor mij de uitdaging bij elk project." Martijn

Voor onze klanten ben je het eerste aanspreekpunt als projectleider. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van een project van het ontwerp tot de oplevering binnen het gestelde budget en gestelde tijd. Jouw project begint met de overdracht van de calculator met alle informatie en afspraken van het project. Je zorgt dat je van alle specificaties binnen je project op de hoogte bent. Je werkt nauw samen de engineer die voor de klant de tekeningen gaat uit werken. Je bewaakt de planning van het project en zorgt daarnaast ook voor een up-to-date projectadministratie.

Wanneer de opbouw van het project is gestart bezoek je ook regelmatig de bouwplaats om de vorderingen te bekijken. Je stuurt de monteurs aan die werkzaam zijn op jouw project.

De (eind)resultaten van je projecten rapporteer je aan het MT


Onze club projectleiders zijn ieder afzonderlijk verantwoordelijk voor de eigen projecten, toch werken ze ook regelmatig samen om kennis uit te wisselen opgedaan binnen de projecten. De ervaren projectleiders wordt ook gevraagd om als coach doorstroom van collega's naar de functie projectleider te begeleiden.

Opleiding

HBO werk- en denkniveau, voorkeur richting (werktuig)bouwkunde aangevuld met een opleiding project- / contractmanagement

Vaardigheden

Je signaleert meerwerk binnen je project en zorgt dat de klant hiervoor een offerte ontvangt waar hij meteen ja tegen zegt

Je bent besluitvaardig door zelf de juiste acties te ondernemen.

Goed klantcontact staat bij jou op één.

Je loopt makkelijk binnen bij collega's om ook van hun kennis gebruik te maken.

Laat je gegevens achter!

Ben je geïnteresseerd in ons Brabantse Familiebedrijf?

Laat hier je gegevens achter of bel/mail ons. Wij nemen contact met je op voor een informele en vrijblijvende afspraak en rondleiding.

Aarzel niet om de eerste stap te zetten in jouw nieuwe carrière. Ga met ons in gesprek over de mogelijkheden.