Op de hoogte blijven

van onze nieuwste vacatures

Door je in te schrijven voor ons vacature alert ontvang je als eerste

onze nieuwste vacatures in je postvak.

Beroepen

Een hecht Brabantse familiebedrijf

Werken aan speciale en toonaangevende projecten

Volop doorgroeimogelijkheden

Bedrijfsbureau

"Het bedrijfsbureau is een plek waar meer voorbij komt dan bij de luchtverkeersleiding"

Vincent

De afdeling bedrijfsbureau is verantwoordelijk voor de gehele voorbereiding van de productie. Binnen het bedrijfsbureau zijn verschillende functies te vinden:


Bedrijfsbureau planning productie is verantwoordelijk voor de werkverdeling onder de collega's in de productie in de beschikbare tijd. De planner zorgt voor een lange termijn capaciteitenplanning en daarnaast voor een weekplanning. Je bewaakt de planning en indien nodig stel je de planning bij in overleg met de manager productie.


Bedrijfsbureau logistiek is verantwoordelijk voor het realiseren van alle transporten volgens planning. Je zorgt dat de goederen op een juiste manier geladen worden zodat schade tijdens transport nauwelijks voor komt. Je hebt veel contact met onze leveranciers die de externe bewerkingen voor ons verzorgen. Je verstrekt de opdrachten aan de leveranciers en verzorgt de bijbehorende administratie hiervan.


Bedrijfsbureau werkvoorbereiding & inkoop is verantwoordelijk voor de inkoop van alle benodigde materialen van staal, aluminium en RVS. Daarnaast wordt de werkvoorbereiding in de productie aangestuurd. De machine operators ontvangen van het bedrijfsbureau de werktekeningen voor de te maken onderdelen.

Bedrijfsbureau planning montage is verantwoordelijk voor het aansturen van de montage. De planning voor alle monteurs wordt opgesteld door wekelijks overleg met de diverse projectleiders over de status van hun projecten, wanneer moet een project opgeleverd worden en wat is de beschikbare periode om te monteren?

Bedrijfsbureau maatvoering is verantwoordelijk voor het inmeten van de projecten waarvoor dit noodzakelijk is. Vaak gaat de engineer die het project gaat uitwerken mee om samen te zorgen dat met de juiste maten binnen het project gewerkt gaat worden.

Veel verschillende functies binnen het bedrijfsbureau, en toch organiseren zij de werkzaamheden als een afdeling.Opleiding

MBO werk- en denkniveau, voorkeur richting (werktuig)bouwkunde

Vaardigheden

Nauwkeurig werken tot twee cijfers achter de komma is jouw standaard.

Je bent besluitvaardig door zelf de juiste acties te ondernemen.

Je blijft altijd rustig, al worden de stapels op je bureau steeds hoger.

Je loopt makkelijk binnen bij collega's om ook van hun kennis gebruik te maken.

Laat je gegevens achter!

Ben je geïnteresseerd in ons Brabantse Familiebedrijf?

Laat hier je gegevens achter of bel/mail ons. Wij nemen contact met je op voor een informele en vrijblijvende afspraak en rondleiding.

Aarzel niet om de eerste stap te zetten in jouw nieuwe carrière. Ga met ons in gesprek over de mogelijkheden.