Op de hoogte blijven

van onze nieuwste vacatures

Door je in te schrijven voor ons vacature alert ontvang je als eerste

onze nieuwste vacatures in je postvak.

Beroepen

Bij Bersselaar Constructie vind je tal van specialisten. Hieronder zie je de beroepen die elke dag weer bijdragen aan de mooiste metaalconstructies en tevreden klanten. Van Calculator tot werkvoorbereider en van lasser tot administratie. Iedereen is even belangrijk om samen tot het ultieme eindresultaat te komen.

Alle beroepen

Calculator

Calculator

Alles start met een offerte: wat kost nou die brug of trap? De calculator berekent de kostprijs op basis van aangeleverde gegevens.

Verkoop

Samen met de klant een totaal oplossing bedenken voor het vraagstuk van de klant met een juiste prijs en haalbare planning.

Projectleider

Projectleider

De projectleider is gedurende het gehele project verantwoordelijk voor budget, kwaliteit, planning en communicatie richting de klant.

3D tekenaar

3D Engineer

Als 3D engineer verwerk je tekeningen en ontwerpen van de klant tot 3D modellen en werkplaatstekeningen.

Werkvoorbereider

Bedrijfsbureau

Van materiaal inkoop tot werkvoorbereiding en van productieplanning tot logistiek. Het bedrijfsbureau overziet de gehele productiefase.

Machine operator

Machine operator

De werkvoorbereiding is de eerste stap in de productie. Orders worden hier als subonderdelen geproduceerd met tal van machines.

Robot lasser

Lasrobot operator

Een drietal lasrobots ondersteunen de vakmensen in de productie. Het groter de serie hoe efficiënter de robots werken. Allemaal onder toezicht van de operator.

Samensteller

Productie – Samensteller

Vanuit 2D tekeningen bouwt een samensteller een constructie op. Het is als het ware een grote driedimensionale puzzel.

Lasser

Productie – Lasser

Zodra de stalen, aluminium of RVS constructie in elkaar staat kan hij afgelast worden. Dit zijn doorgaans hoge kwaliteit lassen.

Monteur buitendienst

Monteur

De laatste fase is de montage. Als monteur ben je te vinden op de bouw, in- en rondom fabrieken zoals Heineken en zelfs bij de Efteling.

Uitleg leerling

Leerling Constructiebankwerker

Iedereen begint ooit als leerling. Door werk-leertrajecten op school word een leerling snel klaargestoomd voor het echte werk. Samenwerken met echte vakmannen helpt daarin enorm.

Staffuncties

Het liefst bouwen we de hele dag metalen kunstwerken. Echter zijn er ook tal van staffuncties nodig om alle randzaken rondom het primaire proces goed te regelen.

Een hecht Brabantse familiebedrijf

Werken aan speciale en toonaangevende projecten

Volop doorgroeimogelijkheden

Laat je CV achter!

En? Wil jij met ons mee bouwen aan jouw ijzersterkte carrière? Wil je direct aan de slag binnen een familiair bedrijf met leuke collega’s die het beste in jou naar boven halen? Wacht dan niet langer en laat je CV achter! Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.